Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kauniston Taidelasi Reisjärvi Y-tunnus 20642190
Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle ja EU-alueen maihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitusmaksut
Kirje 2,50€

Kirje ulkomaille 4,50€

Paketti 8,50€

Paketti särkyvä 18,50€

Nouto, ilmoitathan päivän milloin tulet noutamaan tuotten.

Toimitamme tuotteet postitse suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen.

Postitamme nettitilauset vähintään 2 kertaa viikossa ja sesonkiaikana joka päivä.

Maksutavat

Ennakkolasku ja verkkopankki.

Ennakkolaskulla tilaus on vähän hitaampi ja tuotteet lähtevät sinulle, kun maksu näkyy tilillämme. Maksuehdot 14 vrk.

Nopein tapa on käyttää verkkopankkia.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä


Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeus raukeaa mikäli: Tuotetta on käytetty. Palautamme rahat asiakkaan tilille maksutavasta riippuen 2-5 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen takaisin. Asiakas vastaa itse palautetun tuotteen postituskuluista.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Kauniston Taidelasi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Ota yhteyttä sähköpostin kautta taidelasi@pp.inet.fi